ANNONCE

Politiet efterlyser næsebrækkende voldsmand

6. februar 2020 08:47 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

En er nu efterlyst af politiet efter en voldsepisode.

Et voldeligt overfald den 8. december tilbage i 2019 betød, at en mand brækkede sin næse og fik en stor flænge i sit baghoved.

Artiklen fortsætter under videoen.

Overfaldet skete ved Smørum Centret efter en batalje omkring, hvem der skulle betale for en køretur fra København til Smørum.

Dette har fået Nordsjællands Politi til at efterlyse den formodede gerningsmand, som højst sandsynligt var chaufføren i den bil, som havde fragtet manden fra Indre By i København til Smørum.

– Vi har under vores efterforskning blandt andet været i kontakt med de relevante taxaselskaber, hvilket desværre ikke har resulteret i en identifikation af gerningsmanden, og bilen kan derfor muligvis have været en pirattaxa, eller en taxa, der kørte uden taxameteret tændt. Af den årsag prøver vi nu i stedet af efterlyse den formodede gerningsmand i offentligheden, fortæller politikommissær Camilla Priegel fra Nordsjællands Politi.

Politiet har rekvireret billeder af den formodede gerningsmand, der stammer fra en videoovervågning ved en hæveautomat, som ligger i Smørum Centret.

Den efterlyste er mand og har et indisk/pakistansk eller asiatisk udseende, skriver Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse. Manden er anslået at være i alderen 30 til 35 år og han har været mellem 170 og 175 centimeter høj.

Den efterlyste havde et sort, kraftigt og kort hår – og så var han spinkel af bygning.

– Vi vil selvfølgelig gerne have en snak med den formodede gerningsmand, hvilket er grunden til, at vi tager det relativt store skridt, det er at offentliggøre billeder af ham. Borgerne plejer at være eminente til at hjælpe os i denne slags sager, og jeg håber, at der også denne gang er nogen, som kan genkende den efterlyste, slutter Camilla Priegel.

Hvis du mener at vide noget, der kan være relevant for sagen, skal du henvende dig til Nordsjællands Politi på telefonnummeret 114.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu