Politiet efterlyser pistolmand

19. februar 2013 20:45 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Politiet efterlyser pistolmand
Billede mangler

En 19-årig mand er uden for livsfare og i stabil tilstand, efter han mandag aften blev skudt ned på en sti i københavnerforstaden Skovlunde.

 

Københavns Vestegns Politi efterlyser nu gerningsmanden, der bevæbnet med et større våben affyrede flere skud og blandt andet ramte den 19-årige i benet og på overkroppen.

I en pressemeddelelse betegner politiet manden som almindelig til kraftig af bygning og mellem 175 og 180 centimeter høj. Han var klædt i mørkt/sort tøj, formentlig en hættetrøje, ligesom han var maskeret for ansigtet. Manden talte dansk med accent.

Kort efter skudepisoden klokken 19.45 på stien mellem Skovlundecentret og Blokhaven fandt politiet en brændende bil, som gerningsmanden formentlig brugte i forbindelse med overfaldet. Det drejer sig om en grafitgrå Skoda Octavia 1,6 fra 2004 med nummeret VU 58761. Den er stjålet 22. januar på Ringstedvej i Roskilde.

Har man set manden eller bilen, eller kan man på andre måder bidrage til at opklare sagen, kan man kontakte vicepolitikommissær Ole Nielsen på 72587611 eller Københavns Vestegns Politi på 43861448.

Ifølge politiets teori er skudepisoden en del af den verserende konflikt i det københavnske bandemiljø.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu