Politiet efterlyser to mænd i Hedegaard-sagen

7. februar 2013 18:53 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Politiet efterlyser to mænd i Hedegaard-sagen
Billede mangler

Københavns Politi efterlyser i forbindelse med drabsforsøget på debattøren Lars Hedegaard to mænd, der tirsdag 5. februar klokken cirka 11 – få minutter før, en ukendt gerningsmand forsøgte at skyde Hedegaard – befandt sig i gården til ejendommen Roskildevej/Sdr. Fasanvej.

 

De beskrives af andre vidner som mænd, 25-30 år, 180-185 centimeter høje, den ene slank/tynd af bygning, mens den anden var normal/muskuløs af bygning. Begge var iført mørkt tøj.

– Vi mener, at de to personer kan have gjort iagttagelser af betydning for sagen. Vi vil være meget taknemmelige, hvis de vil kontakte politiet på 114, hvor vi sidder klar til at modtage opkald fra dem og andre vidner, siger politiinspektør Jørgen Skov, leder af Efterforskningsenheden ved Københavns Politi, i en pressemeddelelse.

– Københavns Politi har modtaget cirka 50 henvendelser, som er af sådan en karakter, at vi arbejder videre med dem. Vi er fortsat meget interesserede i at tale med alle, som har været i området (ved Lars Hedegaards bopæl på Frederiksberg, red.) søndag 3. februar og mandag 4. februar mellem klokken ni og 12, siger han.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu