Politiet efterlyste to unge volds-piger

27. juni 2019 16:27 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Politiet efterlyser to unge kvinder i forbindelse med en voldssag.

Politiet efterlyste to unge volds-piger
De to piger er identificeret, hvorfor fotos af dem er fjernet fra artiklen. Genrefoto: Elo Christoffersen.
Del:

Opdatering 28. juni: 

De to piger er identificeret. Politiet har derfor anmodet om, at billeder af dem bliver fjernet.

Original artikel: 

Mandag den 13. maj klokken 16.25 blev en ung kvinde udsat for vold af to andre unge kvinder på Lyngby Station.

De to kvinder vil Nordsjællands Politi meget gerne tale med, og derfor efterlyses de nu med billeder.

Volden fandt altså sted på Lyngby Station, hvor de tre unge kvinder alle ankom med toget.

I forbindelse med udstigningen opstod der tumult imellem de tre, hvilket førte til, at den forurettede blandt andet blev spyttet i ansigtet og revet i håret.

– Vi vil rigtig gerne have fat i de to unge kvinder, men det har desværre ikke været muligt at identificere dem ad andre efterforskningsveje. Derfor har vi nu brug for borgernes hjælp til det, fortæller leder af Opgavesektion Syd i Nordsjællands Politi, politikommissær Jørgen Lyster Christensen.

Billeder fra overvågning

Billederne kommer fra overvågningen på Lyngby Station og viser de to unge kvinder, da de forlader stationen efter overfaldet.

– Vi er klar over, at billederne ikke er knivskarpe, men borgerne har før været gode til at hjælpe os med tilsvarende i andre sager, og det håber vi også er tilfældet denne gang, slutter Jørgen Lyster Christensen.

A: Kvinde, ikke etnisk dansk af udseende, 16-17 år gammel, 165-167 centimeter høj og almindelig af bygning. Hun er brun i huden og med langt sort hår. Hun var iført blå militærbukser og sort jakke. Talte dansk.

B: Kvinde, afrikansk af udseende, cirka 20 år gammel og 165-167 centimeter høj. Hun er kraftig af bygning, brun i huden og med sort hår. Hun var iført tørklæde og sort tøj.

Artiklen fortsætter under videoen

“Kan du genkende en eller begge unge kvinder, eller har du andre oplysninger om episoden, vil vi meget gerne høre fra dig på telefon 114 eller på e-mail spp004@politi.dk”, oplyser politiet, der ikke på nuværende tidspunkt har yderligere kommentarer i sagen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu