ANNONCE

Politiet finder 39 forsvundne børn

28. august 2020 09:56 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Flere personer blev anholdt.

Politiet finder 39 forsvundne børn
En række af de forsvundne børn blev fundet i god behold. Genrefoto.

39 forsvundne børn er blevet fundet af myndighederne i USA, i en operation ført an af det amerikanske forbundspoliti, U.S. Marshals. Det skriver KMPH.

U.S. Marshals skriver selv i en pressemeddelelse, at opgaven har stået på i to uger under navnet “Operation Not Forgotten” (løst oversat “Operation Ikke Glemt”).

Blandt de 39 børn blev 13 fundet i god behold, 26 blev reddet, og ni forskellige personer blev anholdt, hvilket samtidig betød, at 26 arrestordrer, der sendt ud efter de ni personer, kunne arkiveres som udførte.

Ifølge myndighederne drejer flere af sagerne sig om mishandling og misbrug af børn. Operationen blev udført i staten Georgia, og det lokale politi fik i samme ombæring hjælp til at lokalisere 13 børn, der var meldt savnet.

– U.S. Marshals er fuldt engageret i at hjælpe føderale, statslige og lokale bureauer med at finde og redde forsvundne børn i fare, siger Donald Washington, direktør for U.S. Marshals, i pressemeddelelsen.

– Budskabet til forsvundne børn og deres familier er, at vi aldrig stopper med at lede efter dem, siger Donald Washington i pressemeddelelsen.

De anholdte står til at blive sigtet for blandt andet trafficking, kidnapning, besiddelse af narkotika og våben.

U.S. Marshals har siden 2015 haft en afdeling dedikeret til at opspore forsvundne børn. Enheden var med til at finde 295 forsvundne børn i 2019.

U.S. Marshals skriver, at operationen har været undervejs i flere måneder, og at den blev gennemført i et tæt samarbejde mellem U.S. Marshals samt flere lokale enheder i Georgia.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu