ANNONCE

Politiet finder dræbt kvinde og søger efter vigtige vidner

12. november 2018 12:24 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Angiveligt blev det forsøgt at partere den dræbte.

Hadsund i det nordjyske er lige nu på det nærmeste blevet indtaget af betjente og efterforskere.

Baggrunden er fundet at et kvinde-lig i en garage på Nørregade i byen. En garage, der forøvrigt ejes af kommunen.

Efterforskningsleder Niels Kronborg fra politiet fortæller Newsbreak.dk, at anmeldelsen kom telefonisk.

– Anmelder er, hvad vi kalder en tredjepart. Det vil sige, det er altså ikke den formodede gerningsmand selv, der har anmeldt det, sagde efterforskningsleder Niels Kronborg søndag til Newsbreak.dk.

Nordjyllands Politi vil mandag – og formentlig de næste – dage være massivt til stede i Hadsund, især omkring gerningsstedet på Nørregade.

Det oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Det oplyser lederen af efterforskningen, vicepolitiinspektør Frank Olsen.

– Vores tekniske undersøgelser fortsætter i dag. Derfor vil man se meget politi i og omkring Hadsund i den kommende tid, oplyser lederen af efterforskningen, vicepolitiinspektør Frank Olsen.

Færden skal kortlægges

Vicepolitiinspektøren oplyser videre, at efterforskerne lige nu blandt andet arbejder med at kortlægge både sigtedes og ofrets færden; en 28-årig mand fra lokalområdet er anholdt i sagen.

Han er sigtet for drab og usømmelig omgang med lig. Angiveligt var han begyndt at partere liget af den 40-årige kvinde, der stammer fra Viborg.

“Der skal for eksempel sikres videoovervågning samt søges efter yderligere mulige vidner. Politiet skal også ransage sigtedes bolig samt gerningsstedet”, står der blandt andet.

– Vores arbejde består i at danne os et billede af forløbet før, under og efter hændelsen, siger Frank Olsen, og han understreger, at det kan være et længere efterforskningsarbejde, inden at man har stykket det fulde billede sammen.

Vicepolitiinspektøren forklarer, at politiets efterforskere har en lang række tekniske undersøgelser, der skal foretages, spor, der skal analyseres og vidneforklaringer, der skal gennemgås, ligesom der også skal ske gennemgang af beslaglagte effekter for at finde mulige spor.

– Alt, hvad vi finder, af spor skal undersøges, understreger Frank Olsen.

Politiet beder om hjælp

Politiet søger nu aktivt efter yderligere vidner, der kan være med til at belyse hændelsesforløbet forud for drabet.

Det kan i den forbindelse oplyse, at den sigtede ankommer til værtshuset Jagtstuen beliggende på Storegade i Hadsund den 11. november klokken 00.16. Og her viser politiets efterforskning, at den sigtede på værtshuset mødes med offeret i, hvad der formentlig er et tilfældigt møde.

– Der er ikke noget, der tyder på, at der har været et forudgående kendskab mellem parterne, siger Frank Olsen.

De forlader sammen værtshuset mindre en time efter, klokken 01.08.

Vil fastslå detaljer

Politiets efterforskere er lige nu i færd med at fastslå detaljerne omkring deres færden fra de forlader værtshuset – og indtil at den første patrulje ankommer ude på gerningsstedet klokken 04.48.

– Derfor søger vi efter vidner, der måtte have set dem i løbet af aftenen og natten, siger Frank Olsen, der opfordrer til, at man straks ringer til politiet på 114, hvis man har oplysninger i sagen.

Søndag klokken 15 blev den sigtede 28-årig fremstillet i Retten i Aalborg. Her blev han varetægtsfængslet i fire uger.

“Politiet har af hensynet til efterforskningen og det lukkede retsmøde ingen yderligere kommentarer til sagen”, slutter meddelelsen.

Kvindens pårørende er underrettet.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu