ANNONCE

Kæmpe tyvekost-lager fundet: Mangler du noget?

16. december 2019 18:06 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Politiet har fundet en lang række designerting, som man mener stammer fra indbrud.

Der sker ofte det i vintermånederne, at de mange tyveknægte rundt omkring i landet vågner op til dåd på den måde, som ingen privat boligejer drømmer om. Det er nemlig i de mørke måneder, at indbrudstyvene er suverænt mest aktiv.

Artiklen fortsætter under videoen.

Men af og til sker det, at politiet får fingrene i nogle af de mange tyvekoster, der er blevet nuppet fra private hjem af de lidt for langfingrede typer.

Derfor har Nordsjællands Politi valgt at dele billeder af en lang række ting, som politiet har fundet hos en af de kendte designtyve fra området.

Men faktisk har de stjålne genstande fundet vejen hele vejen fra Fyn. Det skyldes nemlig, at politiet har fundet ud af, at den kendte designerindbrudstyv havde fået et nyt opholdssted på Fyn.

Dette er blevet klart i en større efterforskning – og derfor har Nordsjællands Politi i samarbejde med Fyns Politi ransaget mandens bolig – og det var altså her, at en lang række designermøbler blev fundet. På den baggrund har Nordsjællands Politi vurderet, at de mange ting kunne stamme fra indbrud i Nordsjælland.

– Vi antager, at de rette ejere til de stjålne genstande meget gerne vil have dem tilbage, og derfor fremlyser vi dem nu med håbet om, at vores budskab når frem til ejermændene. Derudover vil vi også gerne styrke vores sag mod den formodede indbrudstyv, og det vil derfor være en stor hjælp at finde frem til de forurettede i sagen, skriver Nordsjællands Politi på Twitter.

Hvis man kender nogle, der har haft indbrud i Nordsjælland, som har fået stjålet designermøbler, så vild Nordsjællands Politi gerne i kontakt med vedkommende, såfremt de matcher genstandene i galleriet over artiklen.

Politiet kan kontaktes på telefon 114.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu