ANNONCE

Politiet finder kvindes lig: Formoder det er Bettina

24. november 2017 19:32 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Liget er endnu ikke identificeret.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har fredag eftermiddag fundet liget af en kvinde på en adresse i den lille flække Keldby på øen Møn. Liget er endnu ikke identificeret, men politiet oplyser i en pressemeddelelse, at der formodes at være tale om den forsvundne Bettina Olsen, der har været efterlyst i flere dage.

Newsbreak.dk har forgæves forsøgt at få kontakt til efterforskningsleder Søren Ravn-Nielsen, hvorfor det ikke har været muligt at få oplyst, hvornår liget er fundet, i hvilken tilstand det er i, og om hvor henne liget befandt sig. Ifølge TV Øst er der tale om en lejlighed, som Bettina Olsen skulle flytte ind i på Klintevej i Keldby.

Anholdt for drab

I sagen er en 27-årig mand allerede blevet anholdt og varetægtsfængslet sigtet for drab. Det er uvist, om politiet kom på sporet af kvindens lig i forbindelse med afhøring eller grundlovsforhør af manden. Sagen blev behandler for lukkede døre. Fængslingen skete den 22. november. TV Øst skriver desuden, at den 34-årige Bettina har haft en løst forhold til den fængslede gennem flere år.

Søren Ravn-Nielsen udtaler i pressemeddelelsen:

– Vi skal nu i gang med at undersøge de nærmere omstændigheder omkring fundet, og derfor har vi ikke yderligere kommentarer for nu, siger vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen.

Mystisk sag

Hele sagen om Bettina Olsen har været omgærdet af en del mystik. I den forgangne weekend blev flere medier opmærksomme på efterlysningen via Facebook-siden Forsvundne Personer, lige som vi blandt andet her på Newsbreak.dk fik flere henvendelser angående den 34-årige kvindes forsvinden.

Politiet ønskede dog på ingen måde at kommentere forholdet. Kun i en kortfattet pressemeddelelse søndag blev det meldt ud, at Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi korrekt nok havde modtaget en anmeldelse om en forsvunden kvinde. Det krævede dog ikke mange minutter eller brikker at regne ud, det var Bettina Olsen, politiet hentydede til.

Først tirsdag afsløreredes det, hvorfor politiet ikke ønskede at udtale sig. På det tidspunkt var den drabssigtede allerede anholdt.

Blev væk fra aftale

Bettina Olsen er sidst set med sikkerhed 12. november, har pårørende tidligere fortalt. To dage senere skulle hun mødes med en veninde, men Bettina dukkede ikke op, og siden har ingen hørt fra hende – lige som der heller ikke har været livstegn på telefon eller de sociale medier.

16. november gik hendes pårørende til politiet, og Bettina blev altså også efterlyst på facebooksiden Forsvundne Personer.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu