Politiet forhandler med forskanset kniv-mand

16. marts 2012 12:16 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Politiet forhandler med forskanset kniv-mand
Billede mangler

Den psykisk syge mand, som har stukket tre ansatte ned med kniv på Odense Universitetshospital, har forskanset sig på en stue på hospitalet.
Netop nu har Fynes Politi en af deres forhandlere på stedet, som prøver at få manden til frivilligt at overgive sig.
Det fortæller vagtchef ved politiet, Lars Fredensborg, til Newspaq.
“Forhandleren er kommet i dialog med manden nu for at tale ham ud, fordi hvis vi skal til at sparke døren ind og komme ind med kamptropperne og få ham anholdt, så kan det godt opstå nogle skader på den ene eller anden part,” forklarer han.
Politiet er, efter at have opnået kontakt med manden, sikker på, at han er alene i rummet, og dermed umiddelbart ikke til fare for andre end sig selv.
“Vi vil forsøge at tale ham ud, inden vi skrider til de overhændede løsningsmodeller,” siger Lars Fredensborg.
Den 47-årige kniv-mand blev i går aftes bragt til hospitalet af politiet, hvor han blev tvangsindlagt på psykiatrisk afdeling.
Klokken 09.47 i dag fik politiet en alarm om, at han var gået amok på hospitalet. Her har han stukket en 34-årige mandlig læge og to kvindelige ansatte på henholdsvis 34 og 30 år ned med kniv.
Lægen er meget alvorlig kvæstet og hans tilstande er lige nu kritisk. Den ene kvindelige ansat blev også meget kvæstet og hendes tilstand er derfor også halvkritisk, fortæller vagtchefen.
Den sidste kvinde er også alvorlig såret, men hendes tilstand er dog ikke kritisk.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu