Politiet frafalder FCMs sex-sag

9. januar 2013 16:53 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Politiet frafalder FCMs sex-sag
Billede mangler

Mindreårig pige havde løjet sig ældre, da hun havde seksuel omgang med ungdomsspillere fra FC Midtjylland
 BNB, Af: Farzam Abolhosseini og Steffen M. Skjærlund, faab@sporten.dk, stsk@sporten.dk
 
De afrikanske spillere i FC Midtjylland, der var sigtet for at have sex med en mindreårig, slipper for yderligere tiltale. Sagen kom frem i oktober, da forældrene til en pige på 14 år, under den seksuelle lavalder, over en chat på datterens computer opdagede de seksuelle forhold og anmeldte FC Midtjyllands ungdomsspillere til politiet.
 
Dagen efter hev politiet syv spillere til afhøring, og fire af dem er senere blevet sigtet, men nu er sagen altså afblæst, fordi pigen over for drengene havde løjet sig ældre. 
 
Sådan står der i et dokument fra Midt- og Vestjyllands Politi, som sporten.dk er kommet i besiddelse af.
 
– Jeg har i dag besluttet at opgive sigtelsen mod x x x x for at have samleje og anden kønslig omgængelse med deres datter x, uagtet hun var under 15 år. Det betyder, at der ikke bliver nogen straffesag mod dem, skriver Peter Adamsen, advokaturchef fra afdelingen Advokaturen for Personfarlig Kriminalitet. Advokaturchefen har lagt vægt på, at han ikke forventer, at spillerne vil blive kendt skyldig i sagen, fordi spillerne blandt andet fik at vide af pigen, at hun var over 15 år.
 
Den involverede pige har derudover noteret på sin Facebook-profil, at hun var 17 år.
 
– Jeg finder herefter ikke, at der kan føres, det til domsfældelse, bevis for, at de sigtede vidste eller burde vide, at x var under 15 år, tilføjer Peter Adamsen.
 
Sporten.dk er bekendt med spillernes navne, men har valgt ikke at trykke dem.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu