Politiet frygter en ulykke: Hjælp med at finde Lars

10. oktober 2018 15:38 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk

52-årige Lars Halvor Hermansen har været forsvundet siden 18. september.

52-årige Lars Halvor Hermansen har ikke været set siden den 18. september, og Nordsjællands Politi frygter, at han har været ude for en ulykke.

Derfor beder Nordsjællands Politi borgerne i Nordsjælland og omegn om hjælp til at finde den 52-årige. Det skriver de i en pressemeddelelse.

Hans pårørende var senest i kontakt med Lars Halvor Hermansen tirsdag den 18. september cirka klokken 19.00, oplyser politiet.

Det seneste spor, Nordsjællands Politi har at gå efter er en borger, der henvendte sig torsdag den 4. oktober til Nordsjællands Politi med information om, at han over flere dage og første gang søndag den 30. september omkring klokken 21.00 havde observeret Lars Halvor Hermansens bil på en parkeringsplads på Krathusvej mellem Frederiksborgvej og Furesø i Bagsværd.

Politiet hentede derefter bilen til nærmere undersøgelser, der dog ikke har givet yderligere svar vedrørende Lars Halvor Hermansens færden.

Der har været foretaget søgning efter Lars Halvor Hermansen i området, hvor hans bil blev fundet, uden resultat, skriver Nordsjællands Politi.

Signalement

Lars Halvor Hermansen beskrives som cirka 180 centimeter høj, almindelig til muskuløs af bygning med blå øjne og kort mellemblondt hår. Han var sidst set iført mørkeblå cowboybukser, mørkeblå Levi’s skindjakke, sort Levi’s bluse og sorte Adidas sko. Han er kørende i en sort Seat Altea årgang 2007 med registreringsnummer AX 46 542.

Nordsjællands Politi søger vidner, der har set Lars Halvor Hermansen eller dennes køretøj. Politiet og de pårørende frygter, at der kan være tilstødt Lars Halvor Hermansen en ulykke.

Borgere, som har oplysninger om Lars Halvor Hermansen, bedes kontakte Nordsjællands Politi på 114.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu