ANNONCE

Politiet giver status på Maria-sag

19. november 2020 15:57 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

I en pressemeddelelse kommenterer Nordsjællands Politi torsdag eftermiddag på mange pressehenvendelser.

Torsdag eftermiddag giver politiet en foreløbig status på nogle få elementer af efterforskningen i sagen om den forsvundne Maria From Jakobsen fra Frederikssund, der mistænkes dræbt.

Ikke overraskende har Nordsjællands Politi og især efterforskningsleder Lau Lauritzen fået mange spørgsmål fra pressen den seneste tid. Newsbreak.dk har torsdag formiddag også henvendt sig med konkrete spørgsmål.

De bliver dog ikke sådan for alvor besvaret i den pressemeddelelse, vi besvares med ved 14-tiden. Dog kan politiet løfte sløret for, at der efter de seneste dages fokus på at indsamle vidneberetninger ér kommet brugbare informationer.

– Jeg er glad for de mange og gode henvendelser, vi har fået fra borgerne. Der er flere af oplysningerne, som allerede nu har vist sig at være brugbare i den videre efterforskning, siger Lauritzen i pressemeddelelsen. Han er ikke tilgængelig for yderligere spørgsmål.

Af pressemeddelelsen fremgår det, at politiet har undersøgt flere steder – blandt andet med hunde. Undersøgelser i Maria Froms hjem på Nialsvej i Frederikssund og sommerhuset på Vesterled, Nykøbing Sjælland, er ikke afsluttet.

Politiet har også været på flere genbrugspladser torsdag – med mistanke om, at der her kan være spor, brugbare i sagen. Eller reelt Marias jordiske rester. Hendes lig er ikke fundet, og hun er derfor egentlig efterlyst – det er uvist, om hun er død.

Herunder kan du læse Newsbreak.dks tidligere omtale af sagen udgivet i morges:

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu