Politiet har fundet ejer af jakke med værdifuldt indhold

12. februar 2018 21:09 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Ejeren kan se frem til at få jakken, og indhold, igen.

Politiet har fundet ejer af jakke med værdifuldt indhold
En jakke med en masse Euro-sedler i kommer forhåbentligt snart tilbage til sin rette ejer. Foto: Scanpix/Kai Pfaffenbach.

Et usædvanligt fund i en frakke blev starten på en historie, der kredser om 50.000 kroner i euro-sedler, der blev fundet af Jens Erik, der arbejder som frivillig hos Kirkens Korshær, i hærens genbrugsbutik i Ruds Vedby, Sjælland.

Newsbreak.dk har tidligere omtalt selve fundet, der blev gjort i en damefrakke, der var puttet i en sæk og afleveret i genbrugsbutikkens tøjcontainer.

Pengene blev fundet 7. februar, og siden har man hos Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi ledt efter ejeren af de mange penge.

TV Øst skriver i dag, mandag, at ejeren ér fundet, og Sn.dk skriver, at der er tale om en person fra lokalområdet.

Usædvanligt

Ifølge TV Øst er butikken blevet kontaktet af to personer, der mener, at jakken af deres, og TV2 Øst skriver, at politiet er i kontakt med den rette ejer af jakken, og de mange penge.

Sagen er i øvrigt en kende mystisk, da politiet tidligere til Sn.dk har fortalt, at det muligvis var en bortrejst kvinde, der er jakkens ejer. Det er oplysninger, politiet har stået inde for, men som politiet nu ikke længere ønsker at bekræfte. 

Fund af den slags i genbrugsfrakker er i øvrigt ikke hverdagskost, hvilket politiets reaktion på hændelsen da også bekræftede.

– Det er et ret usædvanligt fund, har politikommissær Tom Stysiek fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi tidligere sagt til Dagbladet Ringsted om fundet.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu