ANNONCE

Politiet har nyt i sag om fund af skelet

10. marts 2020 15:06 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Skellettet, der blev fundet på Virup Skovvej i Hjortshøj, menes at være en 58-årig kvinde, der har været meldt savnet.

Østjyllands Politi fandt lørdag et skelet på et grønt område i Aarhus. På daværende tidspunkt kunne politiet ikke identificere skelettet.

Skelettet er ifølge politiet identificeret som værende en 58-årig kvinde, der siden januar har været efterlyst. Det skriver Østjyllands Politi i en pressemeddelelsen.

Artiklen fortsætter efter videoen

Rimelig sikre

Mandag blev der foretaget en obduktion, men det lykkedes ikke at fastslå en endelig identitet.

Østjyllands Politi har ved hjælp af ejendele tæt ved skelettet kunnet konkludere, at der er kan være tale om en 58-årig kvinde, der siden januar har været meldt savnet.

– Der blev fundet forskellige effekter ved den afdøde, som gør, at vi er ret sikre på, at der er tale om den 58-årige kvinde. Men nu skal vi have analyseret et tandsæt og nogle prøver, før vi kan slå identiteten fast med sikkerhed, siger politiinspektør Michael Kjeldgaard.

Ingen forbrydelse

Fundet af skelettet tyder ikke på, at der i forbindelse med dødsfaldet, er sket en kriminel handling.

– Der er ingen tegn på, at hun har været udsat for en forbrydelse, og når vi har fået en endelig identitet, vil politiets arbejde sandsynligvis være afsluttet i sagen, siger politiinspektør Michael Kjeldgaard.

Østjyllands Politi oplyser endvidere, at de pårørende til den kvinde, der blev meldt savnet siden den 8. januar 2020, er blevet underettet.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu