ANNONCE

Politiet i biljagt: Citroën eftersat og fører anholdt

25. juni 2019 09:24 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Tirsdag morgen omkring klokken 03.00 eftersatte Østjyllands Politi en sort Citroen, som flygtede fra politiet.

Østjyllands Politi blev gjort opmærksomme på en sort Citroën tirsdag morgen klokken 02.43. Da politiet henvender sig til den sorte bil, accelererer den og kører fra politiet.

De eftersætter bilen, hvis fører også flygter fra politiet. Og det var der to helt særlige grund til.

Biljagt

Østjyllands Politi bliver gjort opmærksomme på en mistænkelig sort Citroën på Ryhavevej i den vestlige del af Aarhus. Da politiet gør antræk til at henvende sig til bilens fører og passagerer, kører bilen hurtigt derfra, mens Østjyllands Politi eftersætter den.

– Da de sætter udrykning på, accelererer den sorte Citroën og kører af Bispehavevej. Politibilen eftersætter. Bilen standser i en parkeringslomme, hvorefter patruljebilen kører op på siden af bilen, siger presseansvarlig ved Østjyllands Politi Janni Lundager til Newsbreak.dk.

Fører flygter

Der sidder tre personer i den sorte Citroën, men før politiet når at erfare det, stikker føreren af.

– En fyr springer over kølerhjelmen på patruljebilen i løb derfra. Politiet indhenter ham og anholder ham kort derfra, siger Janni Lundager.

En patruljevogn med hunde er efterfølgende ankommet til parkeringslommen, hvor den sorte Citroen holder. Her tilbageholdes bilen to passagerer.

Sigtelser

Føreren er en 20-årig mand, der formentlig flygtede fra politiet, fordi han var narkopåvirket og ingen førerret havde. Derfor er han nu sigtet for kørsel i narkopåvirket tilstand og færdsel uden føreret.

De to mandlige passagerer er ikke blevet sigtet for noget, men blev tilbageholdt med henblik på identifikation.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu