ANNONCE

Politiet i kæmpe aktion: Flere anholdte

8. maj 2019 14:45 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

En større politiaktion har fundet sted flere sted i og omkring hovedstaden, men den er endnu ikke afsluttet.

Politiet foretog flere anholdelser. Foto: Local Eyes

Politi flere steder i omkring hovedstaden har onsdag påvirket det københavnske bybillede. Der er nemlig foretaget flere anholdelser som led i en stor koordineret anholdelses- og ransagningsaktion. Anholdelserne er foretaget i Købehavn, Vallensbæk og Ishøj.

Se mere video på LocalEyes.

Årsagen til det store politiopbud er, at tre personer skulle anholdes og flere adresser skulle ransages. Fra klokken 11.00 har politiet været talstærkt til stede i Ishøj, Vallensbæk, på Frederiksberg, Nørrebro og København K for at ransage adresser og anholde flere personer fra kriminelle miljøer, som mistænkes for at have forbindelse til et røveri begået den 8. april 2019 i Greve.

Nærmere bestemt drejer det sig om en 33-årig mand fra Frederiksberg, en 27-årig fra Frederiksberg og en 25-årig mand fra Ishøj. Det forventes, at de fremstilles i grundlovsforhør torsdag den 9. april ved Retten i Roskilde.

Aktionen, der endnu ikke er afsluttet, er forløbet stille og roligt, og de anholdte er nu i politiets varetægt. Politiet oplyser i en pressemeddelelse, at der for nuværende ikke er nogen kommentarer til sagen.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu