ANNONCE

Politiet i stor afspærring: Patroner fundet

24. september 2019 22:11 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

De tre hylstre er fundet i politiets visitationszone.

En person fandt tirsdag aften tre tomme patronhylstre. Dette skete inde i den nyoprettede visitationszone i Ishøj ved København. Det opsigtsvækkende fund betød, at politiet hurtigt lavede en større udrykning til stedet.

Artiklen fortsætter under videoen.

Samtidig blev et større areal afspærret omkring krydset ved Vejlebrovej og Stenbjerggårds Alle.

– Vi modtog klokken 20.03 et telefonopkald fra en person, som havde fundet de tre hylstre, og som mente, at han 40 minutter tidligere havde hørt tre brag. Det undersøger vi nu nærmere, fortæller Henrik Andreassen, der er vagtchef ved Københavns Vestegns Politi til Ekstra Bladet.

Newsbreak.dk har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Københavns Vestegns Politi.

Politiet har sat massivt ind

Kvarteret, hvor de tre hylstre er fundet, ligger alle indenfor en af de tre visitationszoner, som politiet har oprettet. Visitationszonerne er oprettet på baggrund af en skudepisode på Gildbrovej søndag den 15. september kl. 21.16, hvor to 22-årige blev ramt af skud, og den ene afgik ved døden.

Samtidig oprettes der visitationszoner i dele af Københavns Politikreds og Midt- og Vestsjællands Politikreds, fordi politiet vurderer, at der er tale om en konflikt mellem kriminelle grupperinger i dele af det storkøbenhavnske område.

– Vi har sat massivt ind for at for skabe tryghed i Ishøj, og vi samarbejder tæt med vores nabopolitikredse om at få retsforfulgt de skyldige, siger Københavns Vestegns Politis politidirektør Kim Christiansen i en pressemeddelelse.

Beslutningen medfører, at politiet i perioden kan foretage stikprøvevis besigtigelse af personers legeme, undersøgelse af tøj og andre genstande samt køretøjer i et nærmere anvist geografisk område for at forebygge, at nogen foretager strafbare handlinger, som indebærer fare for personers liv, helbred eller velfærd.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu