ANNONCE

Politiet jager 20 mænd: Kvindes hånd sprængt i stykker

8. december 2019 08:49 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Politiet leder lige nu efter 20 mænd, der var en del af gruppe, hvor en enkelt kastede kanonslag efter en ung kvinde.

Politiet i København har søndag gang i et større arbejde med at lede efter i alt cirka 20 mænd, der var samlet omkring Blågårds Plads og Korsgade på Nørrebro i hovedstaden.

(Artiklen fortsætter under videoen)

Samtidig skal en 31-årig kvinde opereres, fordi hendes hånd mildt sagt er sprængt i stykker ved en forfærdelig ulykke lørdag aften, oplyser Michael Andersen, der er vagtchef i politikredsen.

Det forholder sig sådan, at kvinden kort før klokken 22 kommer gående ad netop Korsgade, da en person fra bemeldte gruppe af mænd kaster en, beskriver hun, genstand hen til kvinden.

Hun samler den intetanende op, og så lyder eksplosionen. Genstanden viser sig at være et kanonslag.

– Kvinden tror rent faktisk, at de kastet noget hen til hende, så hun samler den op. Hun har fået en alvorlig skade på hånden og skal opereres i dag, siger Andersen til Newsbreak.dk søndag morgen.

Alle de omkring 20 mænd er nu i ordensmagtens søgelys, fordi der – foruden det åbenlyst tragiske for kvinden – er tale om en særdeles voldsom overtrædelse af loven.

I en sag som denne vil der typisk blive rejst sigtelse for andet end blot fyrværkerilovgivningen, der i øvrigt foreskriver, at kanonslag er ulovlige. Der vil sandsynligvis også falde en sigtelse efter straffeloven.

– Man skal ikke spøge med sådan noget fyrværkeri, siger vagtchefen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu