Politiet jagter flugtbilist efter vildt overfald

6. december 2017 18:36 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Det var et tilsyneladende banalt trafikuheld, der pludselig udviklede sig i en bizar retning.

Københavns Politi jagter onsdag aften en flugtbilist efter et vildt overfald i Vanløse. Det oplyser Københavns Politi til flere medier, blandt andet Ritzau og Ekstra Bladet.

Overfaldet blev kulminationen på et tilsyneladende banalt trafikuheld, der skete i krydset mellem Grøndals Parkvej og Jernbane Allé.

– Her kører en bil op bag i en anden bil, fortæller vagtchef Henrik Svejstrup til Ritzau.

Det næste, der skete, var et regulært overfald. Føreren af den bagerste bil springer slet og ret ud af sit køretøj, løber op til den forreste bil og stikker føreren af denne med en kniv.

Politiet leder fortsat efter gerningsmanden til overfaldet, men man har ikke meget at gå efter.

– Vi håber på at kunne finde ham, men det eneste, vi ved, er, at han kører i en rød Citroén C1, der formentlig har skader på fronten, siger vagtchefen til Ekstra Bladet.

Afviser banderelationer

Hos politiet afviser man, at knivstikkeriet skulle være banderelateret. Ofret for overfaldet skulle være uden for livsfare, men derudover er det ikke meget, man hos politiet kan sige om det, der skete.

– Vi ved ikke, om der er tale om vejvrede i forbindelse med uheldet, eller om der ligger noget andet bag, siger Henrik Svejstrup til Ritzau.

Den bil, politiet leder efter, er en rød Citroén C1. Den havde et klistermærke på bagenden i venstre side, og der er formentlig skader på bilens front som følge af uheldet.

Københavns Politi efterlyser vidner til episoden eller andre, der kan bidrage til, at saegn bliver opklaret. Vidner skal kontakte Københavns Politi på 114.

Newsbreak.dk har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Københavns Politi.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu