Politiet kan ikke bevise bevidst påkørsel af Pind

25. januar 2013 14:42 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Politiet kan ikke bevise bevidst påkørsel af Pind
Billede mangler

Folketingsmedlemmet Søren Pinds påstand om, at en mand i december bevidst kørte sin bil ind i hans, kan ikke bevises, siger politiet.

 

1. juledag blev Søren Pinds bil påkørt, og da politikeren var overbevist om, at bilisten havde gjort det bevidst, valgte den tidligere udviklingsminister at offentliggøre bilistens nummerplade og melde episoden til politiet. Ordensmagten har dog ikke været i stand til at bevise, at påkørslen skete bevidst, men den pågældende har fået en bøde.

– Bilisten har ramt en parkeret bil, og bilisten er derefter stukket af fra stedet uden at give sig til kende. Det er alene de forhold, som han nu får en bøde for, siger Jørgen Peter Sørensen, vicepolitikommissær på Station City til Jyllands-Posten.

Det vakte stor opsigt og kritik af Søren Pind, da den kontroversielle politiker efterfølgende offentliggjorde bilistens nummerplade på det sociale medie Facebook med beskeden:

– Hyg dig med politiet, flugtkørsel og bevidst påkørsel af politiker skal nok gå godt i retten (…) Han så, hvem det var, og bakkede så lukt ind i mig. Grrrr.

Sagen stopper derfor ved bødestraffen, medmindre bilisten eller Søren Pind gør indsigelse mod afgørelsen. Søren Pind oplyser via sin presserådgiver, at han endnu ikke har hørt fra politiet. Derfor har Søren Pind endnu ikke taget stilling til, hvordan han skal forholde sig til afgørelsen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu