Politiet: Kendt TV-vært skyld i vanvittig uheld

7. december 2018 22:31 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Politiet mener, at Jan Hellesøe var skyld i uheld. Selv nægter han sig skyldig - nu skal de i retten.

Politiet: Kendt TV-vært skyld i vanvittig uheld
Jan Hellesøe er manipulator og manden bag programserien 'Fuckr med dn hjrne', som kører på DR3. Nu er han tiltalt i sag om færdselsuheld. Foto: Scanpix

Jan Hellesøe er kendt for, når han ‘Fuckr med din hjerne’ eller er manipulator på DR i bedste sendetid, men nu er den kendte TV-personlighed centrum i en ny sag.

På tirsdag skal den kendte TV-vært nemlig møde i Retten i Sønderborg, da han er tiltalt for at have tilsidesat væsentlige hensyn til færdselssikkerheden, står der blandt andet i det anklageskrift, som JydskeVestkysten har fået aktindsigt i.

Hele missæren startede, da Jan Hellesøe kørte op bag i en lastbil på motorvejen ved Christiansfeld.  Taget af den kendte manipulationseksperts bil blev flået af, som var det en låge i en børnechokoladejulekalender.

Nægter sig skyldig

Selvom ingen kom til skade i ulykken, så har den sat dybe spor hos Jan Hellesøe.

– Jeg er enormt glad for, at jeg lever. Hvis bare jeg var kommet tre-fire centimeter længere ind under lastbilen, så var jeg måske ikke her mere. Det har en politimand fortalt mig, sagde Jan Hellesøe til JydskeVestkysten lige efter uheldet.

Den kendte dansker nægter sig skyldig – og det er altså derfor, at sagen nu er at finde i Retten i Sønderborg. I anklageskriftet, som JydskeVestkysten, er i besiddelse af, står der, at politiet vil have ham idømt en bøde samt fratage ham kørekortet betinget.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu