Politiet knalder rigmænd i stor bil-razzia

18. maj 2012 13:22 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Politiet knalder rigmænd i stor bil-razzia
Billede mangler

En hyggelig tur i millionøsen eller firmabilen Kristi Himmelfartsdag har resulteret i en skyhøj regning fra Skat for mange bilister.
I en aktion målrettet landets rigeste på Strandvejen og firmabils-fuskere har Skat og Nordsjællands Politi skrabet mellem syv og ni millioner kroner ind.
I alt blev 365 dyre firmabiler standset og det gav gevinst, da 159 bilers fører har taget en samtale med Skat.
Og 57 af disse bilister kan nu forvente, at der dukker en regning fra Skat op i postkassen.
– Regeringen har fokus på, at alle danskere skal bidrage med deres rimelige del til at finansiere velfærdssamfundet. Både folk med små og med gode indkomster skal betale deres del. Og vi vil ikke acceptere, at velhavende mennesker benytter smuthuller til at slippe uden om at løfte deres rimelige del af ansvaret, siger skatteminister Thor Möger Pedersen (SF).
Specielt en rigmand må hoste op til fælleskassen, da han øjensynlig ikke helt havde råd til at køre i sin 2,3 millioner kroner dyre Porsche. Han kan nu se frem til en ekstraregning på 500.000 kroner.
– Jeg er meget tilfreds med de resultater, der er opnået her i dag – det er ikke gratis at snyde sig uden om, og det bliver tydeligt med en indsats som denne, siger skatteministeren.
Det kan i mange tilfælde koste dyrt i ekstraregning, hvis man kører privat i sin firmabil.
Skat oplyser, at aktionen er i tråd med tidligere aktioner, hvor meget dyre firmabiler ikke er indregistreret korrekt.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu