Politiet leder efter 53-årig silkeborgensisk kvinde

29. marts 2013 20:12 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Politiet leder efter 53-årig silkeborgensisk kvinde
Billede mangler

Med hjælp fra hunde-patruljer fra Midt- og Vestjyllands Politi og eftersøgningshold på i alt 15-20 Facebook-venner leder Erik Terkelsen fra Silkeborg fortvivlet efter sin kone, 53-årige Margit Terkelsen. Hun forsvandt, da hun gik fra hjemmet i Silkeborg Skærtorsdag ved 16-tiden, skriver bt.dk.

 

»Hvis du ser det her, Margit, så kom hjem til os,« appellerer Erik Terkelsen.

Han og Margit har været gift 20 år og har en datter på 19 og en søn på 16 sammen. Margit Terkelsen lider af en depression, og Erik Terkelsen frygter, der er sket hende noget. Via Facebook har han bedt om hjælp til at lede efter Margit.

»Jeg er helt overvældet over så mange, der vil hjælpe. Der er 15-20 Facebook-venner, der er med til at lede efter hende, men vi er ved at løbe tør for steder at lede,« siger Erik Terkelsen til bt.dk.

Midt- og Vestjyllands Politi sender fredag eftermiddag hunde-patruljer ud for at lede efter Margit Terkelsen i området, der er ganske tæt på Silkeborg Søerne.

»Det er som at lede efter en nål i en høstak. Hun kan jo også have taget toget til København,« indrømmer vagtchefen hos Midt- og Vestjyllands Politi over for bt.dk.

Margit Terkelsen havde sit hævekort med, da hun forlod hjemmet torsdag eftermiddag, men der er endnu ikke hævet på kortet, kan politiet konstatere. Ifølge Erik Terkelsen får Margit Terkelsen medicinsk behandling for sin depression, og hun havde også medicinen med, da hun gik hjemmefra.

Margit Terkelsen beskrives som cirka 175 centimeter høj, almindelig til kraftig af bygning. Hun har henna-farvet halvlangt hår og var iført en halvlang, støvgrøn vinterfrakke med pelskrave, blå cowboybukser og støvler, da hun gik hjemmefra.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu