Politiet leder mod alle odds stadig efter disse personer

13. marts 2018 06:09 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Man har fundet én sko men ellers ikke mange beviser på, hvad der er sket med de forsvundne.

I politikredse landet over bliver der i disse dage fortsat brugt tid på at løse tre gåder, der alle har det til fælles, at de handler om forsvundne danskere. I hver af de enkelte sager sidder man hos politiet og håber, at eksempelvis en borgerhenvendelse bliver det, der starter afslutningen på sagen, men derudover er der store forskelle på de tre sager.

Newsbreak.dk bringer i denne artikel en opdatering på, hvor politiet står i de enkelte sager, og hvordan offentligheden kan bidrage til, at en eller flere af sagerne bliver opklaret.

Har du som læser af artiklen travlt, kan du i galleriet få en kort redegørelse for hver af de tre sager.

I Nordjylland arbejder politiet fortsat med at finde Preben Enhard. Han blev efterlyst 13. januar, og siden har man fundet et fysisk tegn på, hvad der er sket med Preben.

Det skete, da man fandt en af hans sko i Uggerby Å, men hos Nordjyllands Politi er man altså ikke klar til at lukke sagen; man leder stadig efter Preben.

Der er billeder af ham i galleriet, og borgere i Sindal og den omkringliggende del af landet opfordres til at holde øje med Preben, når de er ude i lokalområdet.

Nedtrykt kvinde er helt væk

På Bornholm leder man stadig efter en kvinde sidst i 50’erne, der 1. februar forsvandt fra sit hjem i nedtrykt sindstilstand. Bornholms Politi oplyser til Newsbreak.dk, at man ingen indikationer har på, at kvinden har forladt øen, men man har på den anden side ikke fundet ét spor efter hende.

Bornholms Politi leder stadig aktivt efter kvinden, og når vidner kontakter politiet med spor, de kan arbejde efter, bliver de forfulgt. Ingen af de spor har dog ført noget med sig, og allerede 6. februar gjorde man det fra politiets side klart, at håbet for at finde kvinden i live svandt, som timerne gik. Eftersøgningen er dog ikke indstillet.

Hvor er Holger?

Det er den heller ikke af Holger, der forsvandt, 17 år gammel 30. oktober fra sin familie i Viby. Status er i dag, at man hos Østjyllands Politi hverken kan be- eller afkræfte, at Holger lever. Det kan man ikke, fordi man intet fysisk spor har fundet, der peger i den ene eller den anden retning, men holdningen, og opfordringen hos politiet er, at Holger selv skal kontakte politiet og give livstegn fra sig.

Har du oplysninger, der kan bidrage til, at en eller flere af de tre sager bliver opklaret, bedes du kontakte politiet på 114.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu