ANNONCE

Politiet leder: Ung kvinde sporløst forsvundet

2. december 2019 20:30 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Hun forsvandt 22. november. Siden har ingen set hende.

Politi og frivillige leder i disse dage efter 20-årige Emilia Lundberg, der ikke er set siden 22. november. Det skriver svenske Expressen

Emilia forlod sit hjem i Tollarp i Skåne den 22. november om formiddagen, ledsaget af en person iført en lang, grå jakke. Hun blev meldt savnet dagen efter, og politiet har, ifølge Expressen, officielt ledt efter Emilia siden 26. november.

Artiklen fortsætter under videoen 

Expressen skriver, at at en civil borger for nyligt gjorde et fund i nærheden af Vramsån-floden, der kan have forbindelse til sagen.

Det er uvist, hvad det er, der er fundet, men ifølge Expressen kan det have tilhørt den unge kvinde.

Politiet leder

Politiet har siden afspærret et område nær floden for at lede nærmere efter spor efter Emilia, men indtil videre er den unge kvinde altså sporløst forsvundet.

Det er uvist, om politiet mener, at Emilia har været udsat for en forbrydelse, og om man har identificeret den person, Emilia blev set i selskab med den dag, hun sidst er set.

Expressen skriver, at Emilias pårørende har kritiseret politiets indsats, særligt i de første dage efter, at Emilia blev meldt savnet.

Politiet har, ifølge Expressen, meddelt, at man ikke havde nogen konkret idé om, hvor man skulle lede efter Emilia, og det skulle forklare, at man ikke gennemgik området, den unge kvinde sidst er set i.

Expressen skriver dog nu, at politiet sidenhen har været forbi området, Emilia bor i. Her har man stemt dørklokker for at få en idé om, hvor Emilia forsvandt hen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu