Politiet: Liget var 19-årige Tova

16. maj 2017 15:46 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk og Ritzau Info

Politiet overvejer at sigte tre mænd for drab på 19-årig. Hun blev fundet død i sø mandag aften.

Politiet: Liget var 19-årige Tova
Det var i denne sø i det mellemste Sverige, at svensk politi sent mandag aften fandt liget af den forsvundne 19-årige Tova Moberg. Foto: Mats Andersson/tt/Scanpix

Som Newsbreak.dk fortalte tidligere tirsdag, fandt politiet et lig i forbindelse med eftersøgningen af den 19-årig Tova Moberg, der var mistænkt kidnappet.

Nu har politiet fastslået, at liget var af den forsvundne unge kvinde.

Det var en 19-årig savnet kvinde, som politiet har fundet i en sø i det mellemste Sverige.

Politiet overvejer, om tre tilbageholdte mænd skal sigtes for drab.

– Det er med den dybeste smerte og sorg, at vi kan fortælle, at vi har fundet Tova Moberg død, siger en talsmand for politiet i Hudiksvall.

Liget af den 19-årige kvinde blev fundet mandag aften i en sø. Ifølge anklagemyndigheden har den døde kvinde ydre tegn på vold på kroppen. Det peger i retning af, at hun blev slået ihjel.

Forsvandt natten til søndag

Kvinden forsvandt natten til søndag, og familien slog alarm. De tre mænd, der alle er i 20’erne, blev anholdt natten til mandag, efter et øjenvidne observerede dem i en båd på en sø syd for Hudiksvall.

De skal angiveligt have opført sig mistænkeligt.

Politiet koncentrerede mandag deres arbejde omkring en gård og en nærliggende sø.

Omkring 50 politifolk, hundepatruljer og en helikopter blev sat ind i eftersøgningen, og sent på aftenen fandt de altså en død person, som viste sig at være Tova Moberg.

Politiet vil ikke oplyse, hvilken forbindelse de tre anholdte mænd har til den forsvundne kvinde, men en ven af Tova fortæller til Aftonbladet, at for to måneder siden blev en af de tre mistænkte meldt for at have mishandlet hende.

– Hun var 14-15 år gammel, da de mødtes. Siden har hun været sammen med ham, siger vennen til Aftonbladet.

/ritzau/TT

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu