ANNONCE

Politiet løber ind i overraskende problem i efterforskning af mystisk skudepisode

15. februar 2018 15:40 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Man har en sigtet. Deri ligger en del af problemet.

En 23-årig mand blev onsdag aften anholdt af Københavns Vestegns Politi. Han blev sigtet for drabsforsøg og for våbenbesiddelse, og hos politiet forbinder man ham til en sag, Newsbreak.dk omtalte onsdag aften. Her blev en 24-årig mand skudt i maven, og efterfølgende indlagt på Glostrup Hospital.

Den 23-årige mand blev fremstillet i grundlovsforhør torsdag, og hos politiet forventede man, at det ville føre til, at den unge mand blev varetægtsfængslet. Det skete ikke.

Istedet valgte en dommer at løslade den mistænkte i sagen, og det gjorde mildest talt efterforskningsleder ved Københavns Vestegns Politi, Søren Puggaard Enevoldsen, en kende paf.

– Jeg ved ikke helt, hvad jeg skal sige til det. Men vi har kæret dommen, lyder det fra Søren Puggaard Enevoldsen, der altså stadig mistænker den 23-årige mand for at have haft en rolle i sagen, hvor den 24-årige blev skudt.

Uden for livsfare

Skudofret blev indlagt i alvorlig tilstand, men torsdag morgen blev han erklæret uden for livsfare. Skyderiet skete muligvis ved Taastrupgårdsvej i Høje Taastrup, men det er ikke helt sikkert. Sikkert er det heller ikke, hvad den 24-årige blev skludt med.

For nok er den 23-årige sigtet for våbenbesiddelse, men det betyder ikke partout, at han blev anholdt med et våben på sig. Søren Puggaard Enevoldsen fortæller til Newsbreak.dk, at man godt kan blive sigtet for våbenbesiddelse uden at være blevet anholdt i besiddelse af et våben.

Hos politiet mener man ikke, at sagen er banderelateret. Til gengæld vil man hos politiet ikke sige, om man har kendskab til, at de to personer kender hinanden. Man ønsker heller ikke at redegøre for en mulig årsag til skyderiet, hvis det ikke er banderelateret.

– Helt almindelige mennesker kan jo også godt besidde våben, lyder det fra efterforskningslederen.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu