Politiet massivt til stede i boligkvarter: Efterforskningen er i fuld gang

5. december 2018 21:13 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Politiet er fåmælt om, hvad der foregår.

Video: Local Eyes

Et voldeligt opgør af en art har fået Sydøstjyllands Politi til at møde talstærkt op i boligkvarterer Finlandsparken i Vejle onsdag eftermiddag. En anmeldelse fra et vidne kom ind klokken 16.15, og siden har politiet efterforsket.

Se mere video hos Local Eyes.

To parter (uvist hvor mange personer) har på en eller anden måde haft et opgør med hinanden, og det er endt således, at en person har været på skadestuen med det, der kan beskrives som skrammer.

Det vil vagtchef Jesper Duus fra politikredsen gerne bekræfte, og han vil også gerne sige, at efterforskningen klokken 21 stadig er i gang. Men så slutter det stort set også.

– Nogle omstændigheder gør, at vi holder kortene tæt til kroppen, som det er lige nu. Efterforskerne er stadig i gang, og det får de lov til at være i fred, siger han til Newsbreak.dk.

For nuværende er der ingen melding om, at nogen skal være kommet alvorligt til skade ved sammenstødet (der i øvrigt ikke uddybes nærmere).

En hundepatrulje har også været på stedet. Der foretages afhøringer på stedet.

Finlandsparken er et alment boligbyggeri i Vejle, der har den lidet flatterende ære at stå på regeringens såkaldte ghetto-liste.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu