Ribéry i skænderi – politiet tilkaldt

13. februar 2013 18:03 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Ribéry i skænderi - politiet tilkaldt
Billede mangler

Franck Ribéry kom onsdag i et voldsom skænderi med en fan på Bayern Münchens træningsanlæg på Säbener Strasse i den sydtyske metropol.

 

Det kom endda så vidt, at klubben måtte tilkalde politiet for at få manden væk fra træningsanlægget.

– Jeg kan bekræfte, at vi har haft en politi-forretning på Säbener Strasse, siger politi-talskvinde Alexandra Schmeitz til avisen TZs net-udgave.

Manden havde sagt, at han var en ven af Franck Ribéry, og da midtbanespilleren på forhånd havde sagt, at hans bror og hans fætter muligvis ville komme for at overvære træningen, fik han lov at komme ind.

Manden var kommet til træningsanlægget i en bil med franske nummerplader, men efter at være kommet ind på anlægget endte han i omklædningsrummet, hvor han bestemt ikke ville hilse høfligt på Franck Ribéry. Tværtimod endte de to i et højlydt skænderi, som ifølge nogle medier endte med trusler mod spilleren, og som i hvert fald endte med, at Bayern München tilkaldte politiet.

– Jeg kan bekræfte, at vi tilkaldte politiet, men ikke at der var tale om trusler mod Ribéry, siger Bayerns presse-ansvarlige Markus Hörwick.

Ifølge TZ er der tale om en tilsyneladende sindsforvirret mand, som tidligere har bedt Ribéry om hjælp med sin hund.

Markus Hörwitz siger, at det på trods af episoden i fremtiden stadig vil være muligt for offentligheden at overvære træningerne.

Bayern München har valgt ikke at politianmelde manden, der trængte sig ind på Franck Ribéry, og politiet mener heller ikke, der er grundlag for en straffesag. 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu