ANNONCE

Politiet med godt nyt til særlige borgere

6. marts 2020 16:40 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Nordjyllands Politi nedlægger et legat, men uddeler hele kapitalen i 2020.

I mange år har bestemte borgere kunnet søge Bachs legat underlagt, at man lider af sukkersyge og er bosat i Aalborg Kommune.

Selv om legatet opløses, så bliver hele kapitalen uddelt i 2020, men eventuelt også i 2021 og 2022. Det skriver Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter videoen

Legat opløses

Da renteniveauet ikke længere giver mulighed for en tilstrækkelig uddelingen af legatet, er det blevet valgt, at Bachs legat skal opløses.

Det er en beslutning, som bestyrelsen står bag, og de håber, at så mange som muligt vil blive tilgodeset ved opløsningen.

For hele legatets kapital vil i forbindelse med legatets ophør blive uddelt i 2020 og eventuelt de følgende to år.

Sukkersyge-patienter kan søge

Bachs legat hedder i sin fulde længde Politimester i Aalborg C. L. Bachs og Hustru Ida Bachs legat til hjælp for syge bosatte i Aalborg Kommune og uddeles på ægteparret Bachs bryllupsdag den 27. maj 2020.

Det er sukkersygepatienter bosat i Aalborg Kommune, der kan søge om legatet. Fortrinsvis er det for personer med relation til Nordjyllands Politi.

Legatets størrelse bestemmes af bestyrelsen, der inkluderer politidirektøren for Nordjyllands Politi, en overlæge fra Styrelsen for Patientsikkerhed og domprovsten i Aalborg.

Du kan læse mere om, hvordan man ansøger her.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu