Politiet med våd opsang: Drop denne ulækre vane!

15. december 2018 15:22 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk

Syd- og Sønderjyllands Politi har haft en travl fredag nat, hvor de langede adskillige bøder ud til tissetrængende borgere.

Hos Syd- og Sønderjyllands Politi er man godt træt af en ualmindeligt dårlig vane, mange danskere har.

For efter en nat, hvor de har langet bøder ud til fem sjatpissende borgere, der ikke har kunnet holde på vandet i offentligheden, har de set sig nødsaget til at sende en opfordring ud i den virtuelle verden.

“Vi har i nat sigtet ialt 5 mænd for at urinere offentligt. Det kan ikke anbefales herfra – det er dyrt og grundet kulden kan det give “tis” på fingerne, eller våde sko,” lyder meldingen fra Syd- og Sønderjyllands Politi i et tweet.

Med dyrt henviser politiet til den bøde, den slags giver – det koster nemlig 1500 kroner i bøde, hvis man ikke ved, hvorhenne det er betimeligt at lade vandet.

Er du til gengæld en af dem, der absolut ikke kan dy dig for at pisse i det fri, så er der faktisk en række regler – og undtagelser – der gør, at det alligevel godt kan lade sig gøre, uden du må kvittere med en bøde på 1500 kroner. Reglerne, og undtagelserne, har vi samlet i galleriet ovenfor artiklen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu