ANNONCE

Politiet mistænker mand for at bygge bomber

2. oktober 2020 17:45 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Politiet ledte egentlig efter skydevåben, da manden blev anholdt. Det fandt de ikke.

Politiet mistænker mand for at bygge bomber
Politiet kom på sporet i april. Genrefoto.

33-årige Joshua Isgrigg er blevet varetægtsfængslet af en dommer i Californien. USA Today skriver, at dommeren lagde til grund for fængslingen, at Joshua Isgrigg var ved at lave sine egne masseødelæggelsesvåben.

Sagen begyndte for politiets vedkommende tilbage i april, da politiet i Porterville, Californien undersøgte flere sager af svindel med kreditkort.

Joshua Isgrigg blev mistænkt for svindlen og for at forsøge at købe illegale våben og i øvrigt for at referere til dommedag.

USA Today skriver, at politiet fandt beviser på, at Joshua Isgrigg refererede til masseskyderier, herunder angrebet i Las Vegas, der kostede flere mennesker livet og sårede hundredevis af ofre.

Politiet undersøgte i juni 2020 Joshua Isgriggs hjem og bil, uden at finde illegale våben. Til gengæld fandt de noget ganske andet.

Det var her, man fandt ud af, at Joshua Isgrigg var i besiddelse af materiale, der gjorde det muligt for ham at bygge en stor bombe.

Politiet oplyser, at materialerne gjorde det muligt for Joshua Isgrigg at bygge en bombe lig den, der blev brugt i 1995, da en bombe blev bragt til sprængning i 1995.

Politiet fandt derudover ud af, at Joshua Isgrigg brugte forskellige kemikalier til at producere sprængstof.

Joshua Isgrigg er fængslet, uden mulighed for at blive løsladt mod kaution. Han skal for en dommer igen den 15. oktober, hvor man skal finde ud af, hvornår retssagen mod ham kan starte.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu