ANNONCE

Politiet nappede masser af fartsyndere – en enkelt kørte 94 procent for stærkt

23. maj 2018 09:39 | Af: Jesper Werge, redaktion@newsbreak.dk

En motorcyklist blev taget med 136 kilometer i timen, da Sydøstjyllands Politi gennemførte en fartkontrol på Horsensvej i Vejle, hvor hastighedsgrænsen er 70 kilometer i timen. Det koster en betinget frakendelse.

Politiet nappede masser af fartsyndere - en enkelt kørte 94 procent for stærkt
Hele 312 bilister fik en fartbøde af Sydøstjyllands Politi forleden. Arkivfoto: Scanpix

Der bliver kørt stærkt på de danske veje – alt for stærkt.

Forleden foretog Sydøstjyllands Politi en fartkontrol i Vejle, hvor hele 312 køretøjer kørte hurtigere end det tilladte.

– Det er klart flere end normalt ved en kontrol, fortæller fungerende vicepolitiinspektør ved Sydøstjyllands Politi, Jesper Engelund.

Måtte udstede intet mindre end 312 fartbøder

Kontrollen foregik på den stærkt trafikerede Horsensvej, der er en firsporet indfaldsvej i Vejles nordøstlige udkant.

Her foretog man torsdag 17. maj en fartkontrol af færdslen ind mod Vejle, og her måtte Sydøstjyllands Politi udstede ikke færre end 312 fartbøder.

– Derudover fik 23 personer et klip i kørekortet, og der er tre personer, der kan se frem til en betinget frakendelse af kørekortet, fortæller Jesper Engelund.

Motorcyklist kørte med 136 kilometer i timen

En af disse er en motorcyklist, som kørte med 136 kilometer i timen, hvilket er en overskridelse på 94 procent i forhold til fartgrænsen på 70 kilometer i timen.

Horsensvej i Vejle er en af de vejstrækninger i Sydøstjyllands Politikreds, som analyser viser, er særligt uhelds- og hastighedsbelastet.

Derfor er der på disse udvalgte vejstrækninger særlige mål for at sænke både gennemsnitshastigheden og andelen af grove overtrædelser.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu