Politiet ophæver afspærringer ved Aarhus Universitet

4. marts 2013 13:02 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Politiet ophæver afspærringer ved Aarhus Universitet
Billede mangler

Politiet har nu gennemsøgt alle relevante bygninger på Aarhus Universitet med sprængstofhunde, og de melder, at der ikke blev fundet nogle mistænkelige genstande, som de kan knytte til truslen. Derfor ophæver politiet afspærringerne ved universitet.

Aarhus Universitet måtte mandag morgen evakuere en række bygninger på Tåsingegade efter en bombetrussel. Østjyllands Politi modtog anmeldelsen om det mistænkelige brev, som er skrevet på dansk, tidligt om morgenen.

Trusselsbrevet er sikret, og politiet skal nu undersøge det nærmere for at sikre spor, der kan lede til en opklaring i sagen.

Århus Universitet meddelte i første omgang selv via Twitter, at brevet indeholdt en bombetrussel. Det viste sig senere ikke at holde stik, idet ordet »bombe« ikke var nævnt i brevet.

»Vi ønsker ikke at komme nærmere ind på, hvad brevet konkret indeholder af trusler. Vi skal jo også have noget at snakke med en eventuel sigtet om,« siger politikommissær Mogens Brøndum fra Østjyllands Politi til Århus Stiftstidende.

Politiet fortsætter efterforskningen, og de hører gerne fra vidner eller andre, der eventuelt har oplysninger, der kan hjælpe med at opklare sagen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu