Politiet overvejer at gå ind i sagen: Poulsen risikerer lang fængselsstraf

17. april 2013 14:09 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Politiet overvejer at gå ind i sagen: Poulsen risikerer lang fængselsstraf
Billede mangler

Onsdag eftermiddag indrømmede den nu tidligere Silkeborg-profil, Christopher Poulsen, at han havde forfalsket både SIF-direktør Kent Madsens og økonomi-direktør Claus Christensens underskrift for at få et lån til en fejlslagen vindmølle-investering.

 

Politiet har endnu ikke modtaget nogen anmeldelse fra det pengeinstitut, hvor forfalskningen skulle være foregået, men afviser dog ikke, at en anmeldelse kan være på trapperne.

– Den kan nemt ligge som en skriftlig anmeldelse. Det gør pengeinstitutter tit. Den kommer ind med brev og bliver behandlet, når der er tid. Men vi har ikke set en anmeldelse endnu, oplyser vagthavende ved Silkeborg Politi til sporten.dk.

Falder der ikke en anmeldelse, er der mulighed for, at politiet på eget initiativ vil gå ind i sagen. Dette er dog endnu ikke afgjort.

– Jeg kan ikke svare dig 100 procent, om vi går ind i sagen af egen drift, for det skal lige vurderes. Men det er en overvejelse, vi gør lige pt., lyder det fra politiet.

Dokumentfalsk bliver i værste fald straffet med seks års fængsel i Danmark. Det kræver dog en sag af særlig grov karakter, og at Christopher Poulsens sag skulle falde i den kategori, er næppe tilfældet.

Der kan dog vente Poulsen en fængselsstraf på op til to år, som er straffen for at bruge en underskrift med det formål at opnå økonomisk gevinst.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu