ANNONCE

Politiet overvejer at lede efter forsvundet mand med en si

20. marts 2018 12:36 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Den forsvundne Erik har været væk i snart to uger.

Den voldsomme brand hærgede Eriks hus. Han er ikke set siden. Video: Local Eyes.

Siden Erik Verner Bækgaard Madsen forsvandt, efter at hans stuehus nedbrændte 9. marts, har man hos Nordjyllands Politi gjort en hel del for at finde ham. Sagen er kun blevet mere mystisk, som dagene er gået, og hos politiet overvejer man nu at vende tilbage til udgangspunktet med særlige redskaber for at finde den forsvundne mand.

Se mere video hos Local Eyes.

Newsbreak.dk har over flere omgange omtalt eftersøgningen af Erik, der startede kort tid efter, at det blev klart, at han ikke var lige til at finde efter den voldsomme brand, der gik ud over hans hjem.

Der har været betjente ved ejendommen og det nærliggende område. Flere hundepatruljer har været sat ind i eftersøgningsarbejdet, og tidligt i processen var man i kontakt med både sygehuse og pårørende til Erik i håbet om, at han var taget et af de steder hen efter branden. Men Erik er ikke blevet fundet.

Vil tilbage og lede igen

Nu skriver Nordjyske.dk, at politiets næste skridt meget vel kan være stedet, Erik er forsvundet fra; det udbrændte hus.

– Selvom det ikke virker sandsynligt, så kan teknikerne ikke fuldstændig udelukke, at den 73-årige kan være omkommet i branden. Derfor overvejer vi, om vi skal grave alt ud og gennemgå det med en si, siger Preben Møller, politikommissær ved Nordjyllands Politi, til Nordjyske.dk. 

Nordjyske.dk skriver desuden, at man fra politiets side fortsat leder efter indikationer på, at Erik stadig er i live. Kan man bidrage med oplysninger, der gør, at Erik bliver fundet, kan man kontakte Nordjyllands Politi på 114.

Newsbreak.dk har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Nordjyllands Politi.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu