ANNONCE

Politiet: På bar bund i busulykke

26. januar 2012 12:20 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Politiet: På bar bund i busulykke
Billede mangler

Hvorfor manden bag ratten af en sort personbil tirsdag kørte frontalt ind i en bus med 40 børnehavebørn bliver muligvis aldrig opklaret.
Lige nu er står politiet på bar bund, fortæller vicepolitiinspektør Henrik Hattel fra Nordsjællands Politi.
“Vi har kunne konstatere, at færdselsuheldet i hvert fald er sket langt over i buschaufførernes vognbane. Det vil sige, at den modkørende mini cooper, som det var, af uforklarlige årsager kørte langt over i bussens bane – og det har vi ingen forklaring på,” siger han til Newspaq.
De tekniske undersøgelser har dermed frikendt buschaufføren for skyld i ulykken, der kostede billisten livet.
Men årsagen til, at føreren af bilen nåede så langt over i den anden vejbane, frygter politiet kan forblive et mysterium.
“Det er spørgsmålet, om vi finder en forklaring? Vi har nogle vidner, der siger, at det ligner bestemt ikke nogen overhaling eller et forsøg på det. Bilen kører langsomt over i den anden bane i en blød bue,” forklarer vicepolitiinspektøren.
Om et par dage skal der foretages ligsyn, og i den forbindelse vi politiet begære en obduktion i det tilfælde, at man vil kan komme tættere på en forklaring af den vej.
“Men det er meget usikkert, om den obduktion kommer nærmere på, hvorfor bilen trak over i den modsatte bane,” vurderer Henrik Hattel.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu