ANNONCE

Politiet: “Pas på Anders”

27. oktober 2020 13:58 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Denne Anders skal du ikke lade dig snyde af.

Politiet:
Politiet advarer mod "Anders". Arkivfoto: Scanpix

En kvinde tog godvilligt imod hjælp, da Anders Haursted ringede til hende og fortalte, at der var registreret unormale bevægelser på kvindens konto i Danske Bank, hvor Anders var ansat. Som du nok næsten har gættet, findes Anders næppe.

Fredag klokken 13.15 blev kvinde et sted i Sydsjællands og Lolland-Falsters Politikreds ringet op af denne Anders Haursted, der kunne fortælle, at der var blevet hævet 8000 kroner fra kvindens bankkonto i Danske Bank. Kort efter ringede han igen.

Nu var det så yderligere 15.000 kroner, der var hævet, men “heldigvis” var Anders god af sig. Han tilbød nemlig at hjælpe kvinden, hvorfor han kort efter dukkede op på den pågældendes bopæl og fik udleveret kvindens hævekort.

Anders kom dog aldrig tilbage med kvindens kort. Til gengæld blev der hævet 6000 kroner fra hendes konto, efter at Anders havde fået kortet“, skriver politiet, der nu advarer alle beboere i sin politikreds mod manden.

Han beskrives som 180 til 185 centimeter høj, almindelig af bygning, lys i huden og med kort, brunt hår. Han var iført grå vindjakke, sorte bukser og bar mundbind. Han talte også dansk.

Svindelmetoden er ikke ny, og tidligere er den foregået andre steder i landet med andre falske navne.

Af samme grund opfordrer politiet til, at man i al sin enkelhed er varsom, når man bliver kontaktet af personer, der udgiver sig for at komme fra for eksempel banken, Udbetaling Danmark og lignende.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu