ANNONCE

Politiet rykket ud efter fund i kælder

7. marts 2020 17:15 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Der er fundet noget i en kælder, som bestemt ikke hører til.

Nordsjællands Politi er lørdag til stede på Huginsvej i Hillerød efter en anmeldelse fra en person, der har fundet noget i en kælder – et sted det slet ikke hører til.

(Artiklen fortsætter under videoen)

Vagtchef Daniel Cunneely fortæller Newsbreak.dk, at der i en kælder under en virksomhed er fundet hele to paller med fyrværkeri, og da sådan en kælder ikke lige er beregnet til at opbevare den slags, rykkede ordensmagten ud.

– Ifølge anmelderen er det placeret i kælderen i løbet af i dag, siger han til Newsbreak.dk. Anmeldelsen kom klokken 13.57 lørdag.

Han kan ikke uddybe, hvilken type fyrværkeri, der er tale om, for politiet har som sådan ikke tænkt sig at røre ved det. Den slags er der eksperter til.

– Forsvarets Ammunitionsrydningstjeneste (EOD, red.) er inde over, og det er Beredskabsstyrelsen også, siger vagtchefen.

De to paller med sprængfarlige sager udgør ikke nogen fare for personer i området, og derfor er de faktisk stadig i lokalet. I samarbejde med EOD har politiet besluttet, at de først bliver flyttet på et senere tidspunkt.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu