ANNONCE

Politiet satte en stopper for Sørens gode idé

30. april 2021 18:27 | Af: Morten Hermansen, redaktion@newsbreak.dk

Der er nok ikke flere smuthuller at komme efter, erkender den kreative ejer

Se flere fotos i billedgalleriet herover

Kreativiteten fejlede intet, da Søren Sørensen slog dørene op på Hjørnekroen i Augustenborg uden borde, for på den måde at undgå kravet om bordbestilling.

Folk måtte i stedet tage deres eget bord med.

Men politiet mente også, at han var lige kreativ nok.

Derfor fik han i går at vide, at den altså ikke gik – Folk skulle bestille 30 minutter inden ankomst, selv ved en ståplads.

– De er vældig flinke og til at snakke med. Nu tror jeg ikke snoren er længere. Jeg tænker ikke jeg får advarsler i hvert fald. Det må tiden vise, fortæller ejer Søren Sørensen til Newsbreak.dk.

Og ideerne buldrer stadig afsted hos kroejeren.

– Medmindre jeg kan få folk til at svæve, så er der vist ikke flere smuthuller tilbage, erkender han i et grin overfor Newsbreak.dk.

Stadig folk i biksen

I går var det særligt stamgæster, der besøgte det lille værtshus i Augustenborg, men denne i dag kommer gæsterne langvejs fra.

– Jeg har haft lidt besøg hist og pist. Vi har lige fået lidt gæster ind fra Fyn. De fik jo snakket med buschaufføren og søgte en beverding, de er fine med, at der ikke er nogle borde, fortæller Sørens Sørensen fredag middag, hvor dørene igen står åbne til Hjørnekroen.

Og selvom der nok ikke er mere at gøre for at omgå lovgivningen, så forventer Søren Sørensen, at han igen får besøg af ordensmagten.

– Jeg tænker, at politiet kommer forbi i dag. Og de er da hjerteligt velkomne. Vi snakker godt og debatterer regler for at registrere samt GDP og den slags, siger han.

Og selvom Søren Sørensen godt kan se en fordel i at slippe for bordvask, så håber han alligevel, at han snart kan få sine borde tilbage, uden gæsterne skal bestille plads 30 minutter forinden.

– Forhåbentlig kan vi få ændret på de her regler, så folk kan få mulighed for at drive virksomhed ordentligt, siger han.

Se flere fotos i billedgalleriet over denne artikel

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu