ANNONCE

Politiet savner svar efter stor ransagning

14. august 2020 15:47 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Er det dine ejendele, der er blevet fundet ved stor ransagning?

Nogle gange sker det, at politiet falder over en række effekter, som det vurderes, er tyvekoster. Det sker til gengæld også, at det ikke umiddelbart er åbenlyst, hvor tyvekosterne stammer fra. I forbindelse med en større tyveri-sag er Nordjyllands Politi netop havnet i den situation.

Derfor fremlyses en række smykker nu – i håbet om dels at genforene ejendele og ejer samt finde frem til flere forurettede til den samlede sag, der verserer mod de personer, som politiet i forvejen har anholdt og sigtet i flere indbrudssager.

Smykkerne kan du se i galleriet over artiklen. Længere nede kan du læse mere om den store ransagning.

– Det er ikke lykkedes os at koble smykkerne sammen med et eller flere konkrete gerningssteder endnu. Derfor håber vi, at vi med denne fremlysning kan finde frem til den eller de personer, som har fået stjålet smykkerne, forklarer politikommissær Mikkel Brügmann, der leder politikredsens hold af indbrudsefterforskere i Aalborgområdet.

Stor ransagning

Lang tids efterforskning kulminerede torsdag 6. august, da efterforskere og teknikere fra politikredsen troppede op på en adresse i Rørdal, der ligger i Aalborgs østlige del. Aktionen var blot én af flere, fortalte Mikkel Brügmann i en pressemeddelelse samme dag.

– Vi har efterforsket en række indbrud i private hjem, som er sket i Aalborg og oplandsbyerne, og hvor det også har vist sig, at beboerne i flere tilfælde har været hjemme på gerningstidspunktet, siger Mikkel Brügmann.

I forbindelse med ransagningen blev tre personer anholdt. Der er tale om en kvinde og to mænd.

Stor tilfredshed også

Politiet har altså kædet en række indbud sammen med de anholdte og håber nu at kunne udbygge sagen ved at fremlyse de effekter, der stadig mangler at blive genforenet med en eventuel ejermand. I forbindelse med anholdelserne sagde Brügmann:

– Vi har haft en vellykket aktion, og det er tilfredsstillende, at vi har kunnet skride til anholdelse og på den måde forhindret gerningsmændene i at begå flere indbrud. Ud over at det generelt er hårdt for de borgere, det går ud over, når der bliver begået et indbrud, så er det klart, at det er ekstra utrygt for dem, der er hjemme under indbruddet.

De anholdte er henholdsvis en kvinde på 44 år og to mænd. Den ene på 34 år, den anden på 54.

Kan du genkende effekterne i galleriet, kontakt da politiet på telefonnummer 114. Uanset hvor i landet, du opholder dig.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu