ANNONCE

Politiet skifter fokus og øger indsatsen her

1. oktober 2020 19:41 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Samtidig forlænges et opholdsforbud.

Politiet skifter fokus og øger indsatsen her
Politi patruljerer i den kendte forlystelsesgade Jomfru Ane Gade i Aalborg efter klokken 22.00, lørdag den 19. september 2020. Og det kommer politiet til at blive ved med. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Nordjyllands Politi har valgt at forlænge opholdsforbuddet i Jomfru Ane Gade, hvilket betyder, at man i perioden torsdag den 1. oktober til søndag den 4. oktober mellem 22.00 og 02.00 ikke på tage ophold i Jomfru Ane Gade, Jomfru Anes Gård og Ny Mølle Stræde. Det skriver politikredsen i en pressemeddelelse.

Overtræder man forbuddet, står man til en bøde på 2500 kroner, men det betyder ikke, at man får en bøde for at træde ind i området. Man må gerne bevæge sig gennem det, bare ikke tage ophold i det

”Vi forlænger forbuddet, fordi smitten stadig er blandt os – og vores patruljer vil føre tilsyn i og omkring Jomfru Ane Gade og resten af politikredsen for at påse, at reglerne og retningslinjer overholdes,” siger vicepolitiinspektør Henrik Skals, i pressemeddelelsen.

Forbuddet er sat i værk for at mindske spredning med coronavirus covid-19, og et lignende forbud har tidligere været nedlagt over Jomfru Ane Parken i Aalborg. Det er dog nedlagt nu, skriver Nordjyllands Politi.

Forbuddet var gældende i parken i en periode, hvor mange mennesker naturligt tog ophold her for at nyde solen.

”Men nu har det køligere efterårsvejr sit tag i os, og derfor giver det ikke længere mening at patruljere dér i særlig grad,” siger vicepolitiinspektør Henrik Skals.

Synlige flere steder

Nordjyllands Politi skriver, at nordjyderne i fremtiden kommer til at opleve politiet bevæge sig ind på restaurationer og andre steder, mennesker forventes at mødes i en mørkere tid, og at politiets tilsyn i øvrigt også gælder fitness- og træningscentre.

”Også i fitnesscentre er der smitterisiko, hvor mange mennesker har fælles kontaktpunkter. Så her kommer vi forbi for at kontrollere at forholdene er i orden i forhold til corona-situationen. Det er vigtigt, at vi undgår at starte nye smittekæder,” siger Henrik Skals i pressemeddelelsen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu