Politiet søger stadig vidner til overfaldet på 21-årige Cem Aydin

22. januar 2012 06:14 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Politiet søger stadig vidner til overfaldet på 21-årige Cem Aydin
Billede mangler

Politiet søger stadig vidner, der kan være med til at opklare hændelsesforløbet, da Cem Aydin torsdag aften blev overfaldet af otte til ti mand på Frederiksberg – et overfald, der fredag aften på Rigshospitalet resulterede i, at familien slukkede for Cem Aydins respirator.

 

De kvæstelser, han havde pådraget ig i hovedet under overfaldet var for store.

Politiet har nu offentliggjort – efter accept fra familien – et billede af Cem Aydin i håbet om at flere vidner vil melde sig, så man kan kortlægge Cem Aydins færden umiddelbart før klokken 23.17, hvor overfaldet fandt sted.

Umiddelbart efter overfaldet flygtede gerningsmændene ifølge flere vidneforklaringer i en sølvgrå BMW, 3-serien, model E46, og en hvid eller sølvgrå Ford Mondeo.
”Vi har på trods af en massiv drabsefterforskning endnu ikke kunnet klarlægge noget om, hvad der ligger bag det brutale overfald. Vi efterforsker i øjeblikket meget bredt. Alle muligheder bliver efterforsket, men vi har altså endnu ikke fået noget gennembrud i sagen, siger Politikommissær Hans Erik Raben fra Drabssektionen i Københavns Politi til Ekstra Bladet.

Politiet er i fuld gang med at kortlægge de sidste 45 minutter af Cem Aydins færden – frem til overfaldet.

Politiet ved, at Cem Aydin var i byen sammen med en bekendt. Han fulgte den bekendte til Stærevej i København NV og gik formentlig alene hjem derfra.
”Er der nogen, der har set ham? Var han alene? Blev han passet op af nogen på ruten? Har nogen set ham skændes med nogen? Er der nogen, der har set nogen af de nævnte biler følge efter ham? Det er spørgsmål, som vi vil meget taknemmelige for at svar på”, siger Hans Erik Raben.

Oplysninger i sagen kan gives til Københavns Politi på tlf. 114 eller 33 14 14 48.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu