ANNONCE

Politiet søger vidner til vanvidskørsel

18. april 2021 13:14 | Af: Morten Hermansen, redaktion@newsbreak.dk

Politiet leder efter personer, som har spottet manden på Vestfyn

Politiet søger vidner til vanvidskørsel
Klokken 02.30 blev bilisten anholdt. Foto: Christian Lindgren/Ritzau Scanpix

Det krævede to politikredse at fange en 29-årig, fuld vanvidsbilist, som kørte fra Kolding til Nørre Åby på Fyn mod færdselsretningen på motorvejen.

Nu søger politiet vidner til hændelsen.

Den første anmeldelse lød på, at en varevogn kørte mod kørselsretningen ved Kolding V. Flere bilister måtte undvig. Det var her Sydøstjyllands Politi, som modtog anmeldelsen.

– Vi bliver adviseret af Sydøstjyllands Politi, om at en spøgelsesbilist er på vej mod Fyn, fortæller vagtchef ved Fyns Politi Lars Thede til Newsbreak.dk.

Standset

Politiet var selv nødt til at køre mod kørselsretningen på motorvejen for at stoppe den østeuropæiske vanvidsbilist. Han blev derfor nappet fra to sider – Fyns Politi måtte den ene vej, mens Sydøstjyllands Politi halede ind mod kørselsretningen.

Bilen var således allerede oplyst af blå blink fra den rigtige kørselsretning, da Sydøstjyllands Politi fanger ham i forkerte kørebane.

Og trods det noget dramatiske forspil betegner politiet anholdelsen som rolig.

Politiet søger vidner, som har mødt bilen på Vestfyn mellem 02.15 og 02.30 natten til søndag.  Derfor opfordrer politiet eventuelle vidner til at ringe 114, hvis de har kendskab til sagen.

Den 29-årige østeuropæer er blevet sigtet for vanvidsbilisme og bliver i dag stillet for en dommer i et grundlovsforhør.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu