Politiet søger vidner efter skyderi og knivstikkeri

14. marts 2013 13:15 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Politiet søger vidner efter skyderi og knivstikkeri
Billede mangler

Onsdag aften var præget af vold i Storkøbenhavn, og politiet måtte klokken 18.13 rykke ud til Søborg Hovedgade, hvor en 27-årig mand var blevet beskudt fra en forbipasserende bil.

 

Cirka halvanden time senere rykkede politiet ud til en 30-årig mand, der var blevet fundet på en parkeringsplads ud for Baltorpvej i Ballerup, knivstukket og hårdt såret.

Københavns Vestegns Politi beder nu om hjælp fra offentligheden.

I forbindelse med den første hændelse var en 27-årig mand ude at gå en tur med sin hund på Runebergs Allé, da en bil kørte forbi og affyrede cirka seks skud mod ham, en såkaldt »drive-by shooting«, kendt fra bandemiljøet i USA.

»Manden var ude at gå tur med sin hund, så det er uvist, hvem der skød og hvorfor,« siger efterforskningsleder Charlotte Skovby.

Skuddene ramte blandt andet en anden bil og en rude til en lejlighed, men ingen kom noget til.

Politiet fandt senere onsdag aften bilen, der blev skudt fra, på en sti for enden af Nøkkerosevej ved Emdrupvej i København. Der er tale om en stjålet, grøn-metallic Toyota Corolla Sedan, årgang 1995, som blev meldt stjålet mandag i Brønshøj.

»Vi efterforsker sagen på højtryk og hører meget gerne fra vidner, som har set bilen i området eller i øvrigt har oplysninger, som kan bidrage til at opklare sagen,« siger Charlotte Skovby.

Det samme gør sig gældende for en sag, hvor politiet rykkede ud til en blødende mand på en parkeringsplads på Baltorpvej i Ballerup.

I første omgang formodede man, der var tale om skud, men lægernes undersøgelser viser nu, der er tale om knivstik.

»Manden er stukket flere gange med kniv blandt andet i lysken. Hans tilstand er fortsat kritisk,« siger Charlotte Skovby og uddyber:

»Vi ved ikke, om han er blevet stukket på parkeringspladsen, eller om han er kommet derhen efterfølgende.«

Motivet for knivstikkeriet er ukendt. Har man hørt eller set noget i forbindelse med de voldelige episoder i Søborg og Ballerup, kan man henvende sig til Københavns Vestegns Politi på 114 eller 4386 1448.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu