Politiet til beder christianitter om hjælp

11. marts 2013 08:52 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Politiet til beder christianitter om hjælp
Billede mangler

Politiet har endnu ikke fået fat i den mand, der lørdag aften overfaldt en 26-årig østeuropæisk mand i Pusherstreet på Christiania. Nu opfordrer politiet beboerne i fristaden til at fortælle, hvem det er. Det skriver bt.dk.

 

Det 26-årige offer blev slået flere gange i hovedet med et bræt og fik alvorlige kvæstelser i hovedet. Hans tilstand betegnes mandag morgen stadig som kritisk.

Overfaldet fik christianitterne til at reagere stærkt med et ultimatum til voldsmanden: Hvis han ikke selv gik til politiet inden klokken 23 søndag aften, ville de fortælle ordensmagten, hvem han er.

Ifølge en pressemeddelelse fra Christiania søndag, bor hverken offer eller gerningsmænd i fristaden, men flere af beboerne ved angiveligt, hvem overfaldsmanden er.

Mandag morgen havde Københavns Politi dog hverken hørt fra gerningsmanden eller christianitterne, og nu opfordrer politiet fristadens beboere til at gøre alvor af deres trusler.

»Vi forventer, at christianitterne sætter handling bag deres ord og kommer frem med de oplysninger i den her alvorlige sag,« siger den centrale efterforskningsleder ved Københavns Politi til bt.dk.

Offerets far har formeldt identificeret offeret. Det drejer sig om en 26-årig østeuropæisk mand, som bor her i landet.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu