ANNONCE

Politiet udskriver vild konkurrence

8. juli 2019 21:12 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Dansk Politi har udskrevet en konkurrence. Og ikke en helt almindelig en af slagsen.

Har du altid drømt om at se en politistation indefra? Uden at være anholdt, forstås. Så har du chancen nu: Politiet i Danmark har nemlig begået en konkurrence.

Det er fordi, at politiets Facebook-side har rundet 300.000 likes, at konkurrencen er blevet udskrevet.

“Nu har du og din familie eller venner chancen for at vinde et eksklusivt kig ind bag politiets mure”, står der i opslaget.

Politiet vil på den måde sige tak til de, der viser interesse for siden og hjælper i forbindelse med for eksempel efterlysninger.

“Derfor giver vi lidt tilbage ved at invitere 14 heldige vindere og deres familie og/eller venner på en eksklusiv rundvisning på en af vores hovedpolitistationer”, skriver politiet.

Hunde og biler

Vinderne kan blandt andet få lov at møde en politihundefører og politihund til en snak om, hvad politiets hunde kan, og stikke hovedet ind i en patruljebil for at høre mere om politiets biler og udstyr.

Der bliver altså udtrukket i alt 14 vindere, der hver får lov til at tage op til seks personer med.

Du skal svare inden 1. august – herefter har du en måned til at reagere, hvis du er vinderen.

Artiklen fortsætter under videoen

Der er dog et lille men:

“Da en politistation er en arbejdsplads, hvor der kan opstå uforudsete hændelser, tager vi forbehold for, at et rundvisningsprogram kan ændres/udskydes. En politistation er ligeledes en sikret arbejdsplads, hvor du forud for en rundvisning skal oplyse navn og adresse på alle deltagere. Ved ankomst skal alle deltagere desuden kunne identificere sig ved at vise pas eller kørekort. Børns id efter aftale”, skriver politiet, hvis opslag slutter på følgende måde:

“Indbrudstyve og andre banditter kan ikke vinde”.

Vil du læse om åbningen af en lokal politistation, kan du gøre det HER. 

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu