Politiet: Vi efterforsker prins

21. januar 2019 18:54 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Politiet i Norfolk efterforsker Prins Philips rolle i sammenstød.

Politiet i Norfolk har bekræftet, at Prins Philips rolle i den voldsomme kollision, der fandt sted i midten af forrige uge nær Sandringham, hvor Philip bor sammen med dronning Elizabeth, nu efterforskes.

En pensioneret advokat, der tilfældigvis var først på stedet, hjalp prinsen ud gennem soltaget på den land rover, hertugen af Edinburgh kørte i, da han stødte sammen med en personbil af mærket Kia. Roy Warne, som han hedder, har forklaret Daily Mail, at prinsen var omtåget og chokeret efter sammenstødet.

Den 97-årige prins forklarede, at han var blevet blændet af solen kort inden uheldet. Siden historien så dagens lys, er det kommet frem, at det var Kia’en, der kørte direkte ind i prinsens armerede Land Rover. Muligvis fordi han kørte ud foran den.

Politiet har nu forklaret til Daily Mail, at hændelsen vil blive efterforsket fuldstændig som enhver anden sag om kollision på de britiske veje. Det betyder, at prinsen kan se frem til at blive afhørt, når han engang er kommet sig helt.

– Hændelsen vil blive efterforsket, og en passende handling vil blive udført bagefter, siger en talsperson for Norfolk Police til Daily Mail.

Sammenstødet har desuden rejst et vigtigt spørgsmål om sikkerhed, for efter sigende var der intet sikkerhedspersonale med i prinsens bil. Det, fortæller Ken Wharfe – tidligere bodyguard for prinsesse Diana – til Daily Mail, er et stort brud på protokollerne, og derfor må Scotland Yard undersøge, hvad der er sket.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu