ANNONCE

Politiets vanvidsbil – glem alt om at stikke af fra den

14. maj 2019 11:33 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En helt særlig gave til en politistation i Australien vækker begejstring og får det til at klø i speederfoden.

Alle kneb gælder i kampen mellem politiet og skurkene, og med en ny gave ser det ud til, at politiet har fået et særdeles solidt es i ærmet i netop det spil. Biljagter er ikke utænkelige, og nogle gange, så er det altså bare de kriminelle, der kører hurtigst.

Ikke længere, hvis de forsøger at stikke af fra Victoria Police i den australske delstat. Ifølge det lokale bilmedie CarAdvice har politiet nemlig fået en “gave” til låns, som gør biljagter til en smal sag for landevejsbetjentene.

Politiet har af BMW nemlig fået hele to gange BMW M5 Competition-modeller, som det er planen at udstyre som patruljevogne. Ifølge CarAdvice bliver de så indlemmet i bilparken, der typisk består af Ford Falcon, Holden Commodore og så de nyere BMW 530d og Volkswagen Passat Turbo, der på sigt erstatter de to førnævnte helt

Tilbage til den nye BMW.

Det er ikke lykkedes bilmediet at lokke nogle udtalelser ud af BMWs australske afdeling, men det vurderes, at bilerne – der altså er på udlån – ganske rigtigt skal udstyres som vaskeægte patruljevogne.

Med det in mente er det ikke umiddelbart til de kriminelles fordel, at sådan en M5’er kan accelerere fra 0 til 100 kilometer i timen på 3,4 sekunder. Det er nogenlunde det samme som en gængs Porsche-sportsvogn.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu