Endnu en DF'er skrider

Flugten fra partiet er steget voldsomt efter Messerschmidt er trådt til som formand

Marie Krarup vil ikke længere være med i partiet
Marie Krarup vil ikke længere være med i partiet
Udgivet Opdateret

Folketingsmedlem Marie Krarup melder sig ud af Dansk Folkeparti, siger hun til Berlingske. Hun er det sjette folketingsmedlem, der på få dage forlader DF.

- Jeg har meldt mig ud af Dansk Folkeparti, og det har jeg gjort med tungt hjerte. Jeg synes virkelig, det er sørgeligt. Det er noget, jeg er virkelig, virkelig ked af, men der er bare ingen anden udvej, siger Krarup til Berlingske.

Skred efter kampvalg

Bent Bøgsted, Liselott Blixt, Karina Adsbøl og Lise Bech sagde farvel og tak mandag aften. Tirsdag morgen fulgte Hans Kristian Skibby efter. 

Alle seks har været modstandere af Morten Messerschmidt som ny formand for DF.

Messerschmidt blev valgt som DF-formand 23. januar. Det skete efter et kampvalg mod Martin Henriksen og Merete Dea Larsen.

Efterfølgende har Henriksen, der var tidligere folketingsmedlem og udlændingeordfører for DF, også meldt sig ud af partiet.

MARIE KRARUP

Marie Krarup er en dansk folketingspolitiker, valgt ved folketingsvalget 15. september 2011 for Dansk Folkeparti i Esbjerg Omegnskredsen, Sydjyske Storkreds. Marie Krarup er datter af tidligere folketingsmedlem for Dansk Folkeparti, Søren Krarup og har erklæret at ville følge sin fars "politiske fodspor"

Kilde: Wikipedia
Powered by Labrador CMS